+40 734 105 105 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. |

EUR

LOGINRomână (România)

Incepand cu data de 1 august 2016, familia President s-a marit cu un nou membru, Hotel Cetate***, primul hotel cu arie de activitate in afara zonei Baile Felix. Brandul President Group Hotels, care include: Hotel President**** Baile Felix, Hotel Aqua President**** si Hotel Cetate*** Oradea. In vara anului 2017 familia se va mari cu inca un hotel de 50 de camere, a carui constructie a inceput deja, Hotel Spa President****. Acesta va dispune de o zona dedicata procedurilor specifice de Spa, va beneficia de o piscina interioara de mari dimensiuni si una exterioara cu bar incorporat, cat si de o zona generoasa de plaja. Constructia acestui hotel practic a demarat etapa de extindere a Aqua Park-ului President, cu o zona de plaja de mari dimensiuni si alte noi functionalitati si atractii.Hotel Cetate Oradea

Hotel Cetate este in centrul orasului Oradea care s-a transformat in ultimii ani, prin finalizarea investitiilor de mare anvergura.

În spațiul constituit ca o adevărată atracție turistică se află și hotelul nostru. Hotelul are în componență un număr de 17 camere, dispuse pe 2 nivele, 15 camere duble si 2 apartamente. Camerele confortabile dispun de dotări ce respectă ambientul în care funcționează. Oaspeții hotelului pot servi micul dejun și au la dispoziție o cafenea. Camerele prin constructia lor pastreaza un aer medieval, fiind cu tavane inalte tip bolta. Accesul in camera se face dintr-un hol comun, strajuit de arcade generoase. In procesul de reabilitare s-au folosit materiale clasice (caramida, lemn, sticla, fier) si tehnici din timpurile constructiei initiale a cladirii, conferind un aer degajat intregului hotel. Imperfectiunea anumitor finisaje sau detalii, in loc sa deranjeze denota aici caldura. Spatii mai putin conventionale din cladirea originala, precum afumatoarea, (sau fosta bucatarie), au fost pastrate si integrate in noua functiune. Iesit din comunul hotelurilor de azi, acest hotel nu are doua camere identice ca forma sau dimensiuni. Designul camerelor a rezultat din functiunile pentru care au fost construite initial cladirile intre anii 1775 – 1777, si anume: cladirea statului major al garnizoanei austriece, pentru corpul D, respectiv cazarma pentru Corpul E (partial). Camerele sunt foarte generoase, cu dormitoare intre 20,5 si 22 mp si holuri intre 132 – 162.
Functiunea de hotel vine in completarea functiunilor celorlalte spatii din Cetate, iar deschiderea lui suntem convinsi ca va aduce o plusvaloare zonei. Cafeneaua situata la parterul hotelului, cu terasa enorma, inundata de soare te imbie la relaxare.

Cetatea Oradea este un spatiu viu, mii de turisti trecandu-i pragul. Suntem mandri ca facem parte din viata acestei Cetati si ca vom fi amintiti peste ani ca primul hotel din Cetate. Ceea ce credem că este foarte important este faptul că punem la dispoziția oaspeților experiența noatră de peste 15 de ani în domeniul hotelier și suntem convinși că putem să ne ridicăm la standardele de calitate cerute.
Dorim ca acest hotel să devină la fel de emblematic precum spațiul care îl găzduiește și niciun efort, din partea noastră, nu va fi prea mare în a-i crea un renume.

Detalii contact

Hotel Cetate Oradea
Piața Emanuil Gojdu 39-41
410066

Fotografii Cetate

Litografie Cetatea Oradea

Copyright 2016 © Hotel Cetate Oradea. Web design by Weblike PRO.
Pod Serv Com S.R.L., înregistrată la O.N.R.C. Oradea sub nr. J05/2546/1993, CUI: RO4453543